Kuorikate banneri

Viimeistele kokonaisuus

Kuorikate (mänty)

Biokasvuvoima Kuorikate (mänty)

Minkälaiseen kasvatukseen tämä tuote sopii?

Kuorikatetta voidaan käyttää mm. puiden ja pensaiden juurille, puutarhan tai kasvimaan käytävien pinnaksi, istutusten ja kasvimaan alustojen katteena tai maisemointiin.

Kuorikate antaa puutarhallesi huolitellun ilmeen ja pitää kasvimaan kasvit siistinä ja puhtaina, sillä kuorikate hillitsee rikkaruohojen kasvua ja vähentää kitkemisen tarvetta. Se myös estää kosteuden haihtumisen maasta, mikä vähentää kastelutarvetta.
Kuorikate suojaa myös istutuksia rankkasateiden aiheuttamilta vaurioilta ja parantaa pieneliöiden ja kastematojen viihtyvyyttä.

Tuotekuvaus

Tilavuuspaino: 300-400 kg/m³.

Kuorikate täyttää Viherympäristöliiton asettamat vaatimukset laatuluokalle Puistokate.

Käyttöohjeet

Katetta levitetään 7-10 cm kerrokseksi. Tämä helpottaa huomattavasti rikkakasvien tor­juntaa vähentämällä siemenrikkakasvien itämistä. Liian paksu kerros saattaa myöhästyt­tää keväällä maan sulamista kasveille haitallisessa määrin. Vanhojen alueiden kunnos­tuksessa kannattaa rikkakasvit hävittää ensin mahdollisimman tarkasti ennen kuoren le­vitystä, jolloin siitä saadaan paras hyöty. Kuorikate estää myös kasvualustan pinnan liet­tymistä ja parantaa kasvien juuriston hyvinvointia. Vähentää kosteuden haihtumista.

Kuorikatetta ei pidä kasata puiden runkoja vasten, koska ennenaikaisten lahovaurioiden vaara lisääntyy.

Osta kuorikatetta

Voit ostaa tuotteitamme jälleenmyyjämme Seinäjoen KTK Oy:n kautta.

Jos olet kiinnostunut tilaustuotteista tai jälleenmyynnistä, ota yhteyttä suoraan meihin.